Rawsome

vegan • raw • organic

rawsome leaf

Hippocrates

Sinds begin 2015 ben ik betrokken bij Rawsome en sinds januari 2018 als enige eigenaar, omdat mijn compagnon wilde stoppen. De belangrijkste doelstelling van Rawsome is om een alternatief te bieden voor mensen die gezonder willen eten.

In maart was ik in het Hippocrates Health institute in West Palm Beach Florida. Alles draait hier om een gezonde levensstijl. Bij Hippocrates zijn ze ervan overtuigd dat alle welvaartszieken (bijvoorbeeld obesitas, diabetes 2, hartfalen en kanker) een oorzaak hebben in hoe we leven. En dan met name voeding, beweging en stress beheersing.

Hippocrates is echt heel bijzonder, het is bijna magisch wat er gebeurt. Je ontmoet er allerlei mensen met hun eigen verhaal. Bijvoorbeeld Marc, 39 jaar, uit Engeland die leukemie heeft. Hij had nog een half jaar te leven, maar doordat hij hier het programma heeft gevolgd, staat hij nu twee jaar later met een brede glimlach zijn verhaal te vertellen. Hij is nog niet genezen, maar het gaat steeds beter met hem. Er waren ook twee mensen met diabetes 2 die na drie weken het programma gevolgd te hebben, geen diabetes meer hebben. Ik ben echt onder de indruk als ik zie hoe mensen zich hier in korte tijd zoveel beter gaan voelen.

Het principe is eigenlijk heel simpel: alles wat je in je mond stopt kan leiden tot ziektes, maar ook tot het gezond houden van je lichaam. Je moet uiteraard wel weten wat de voedingswaarde is van hetgeen je eet en wat dit voor je doet. Eten als medicijn voor je lichaam! Ik ben niet alleen geïnspireerder en gemotiveerder teruggekomen uit Amerika, maar ik heb ook enorm veel ideeën gekregen voor Rawsome.

Inmiddels heeft Rawsome een nieuwe inrichting en hebben we een nieuwe menukaart in voorbereiding met een aantal prachtige recepten. Ik hoop dat we het voor elkaar krijgen om meer Rawsome’s te openen door het hele land op basis van een franchise concept. Dit kan alleen met de steun van trouwe fans. Raw en veganistisch eten wordt nog maar door een kleine groep mensen gedaan en we hebben jullie nodig om het verhaal te verspreiden. Jullie zijn onze ambassadeurs.

 

Peter Voorhuis

'Let food be thy medicine and medicine be thy food'

- Hippocrates

pixel
rawsome leaf

Contact

ADRES

Brouwersplein 7, 6811 BL, Arnhem

E-MAIL

info@rawsome.nl

TELEFOON

026 78 51 996

OPENINGSTIJDEN

maandag 12:00 tot 18:00 uur
dinsdag 10:00 tot 18:00 uur
woensdag 10:00 tot 18:00 uur
donderdag 10:00 tot 21:00 uur
vrijdag 10:00 tot 18:00 uur
zaterdag 10:00 tot 18:00 uur
zondag 12:00 tot 18:00 uur